Burgemeester Eddy Bilder zet zijn handtekening voor het eerste lidmaatschap van de uitgebreide versie van De Stadskoerier.
Burgemeester Eddy Bilder zet zijn handtekening voor het eerste lidmaatschap van de uitgebreide versie van De Stadskoerier. Foto: Enrico Kolk

Bilder tekent voor eerste lidmaatschap De Stadskoerier Extra

Algemeen

ZWARTEWATERLAND - Burgemeester Eddy Bilder zette deze week zijn handtekening voor het eerste lidmaatschap op De Stadskoerier Extra. Die krant bestaat vanaf 1 januari 2021.

De Stadskoerier gaat uit twee edities bestaan: een huis-aan-huiskrant en een abonnementskrant. Bilder heeft gekozen voor die laatste. De Stadskoerier Extra brengt meer lokaal nieuws uit het hart van de samenleving dat u nergens anders vindt. Dagelijks verzamelen, onderzoeken en analyseren onze journalisten informatie. Het resultaat leest u wekelijks terug in de extra dikke krant en dagelijks online op de nieuwssite.

Interviews, columns, speciale rubrieken en achtergrondverhalen die u op de hoogte brengen over wat er speelt in uw omgeving. En die u helpen een mening te vormen over belangrijke onderwerpen in uw buurt, gemeente en regio.

Vanaf 1 januari 2021 gaat het lidmaatschap van start. Profiteer nu van onze speciale aanbieding. Wij bieden u een jaarlidmaatschap aan voor slechts 3,95 euro per maand bij automatische incasso. Kiest u liever voor een maandabonnement? Dat kan voor 4,95 euro per maand. We verlengen automatisch, maar u heeft de mogelijkheid dit maandelijks op te zeggen.

Aanmelden

Lid worden kan eenvoudig via: destadskoerier.nl/abonnement/