Vrijwilligers campagne
Vrijwilligers campagne Foto: Veilig Verkeer Nederland

Veilig op weg met uw scootmobiel in Zwartsluis

woensdag 19 oktober 2022 10:00 t/m 12:30

Bent u inwoner van de gemeente Zwartewaterland en heeft u een scootmobiel? Veilig Verkeer Nederland organiseert in samenwerking met Fytac Ergotherapie en RSR een scootmobieltraining. Deze training is bedoeld om scootmobielbezitters veiliger en met meer plezier aan het verkeer te laten deelnemen. U krijgt in een gezellige en ongedwongen sfeer de kans om uw kennis van de verkeersregels op te frissen en te oefenen met het gebruik van uw scootmobiel. De training bestaat uit een theoriegedeelte over de verkeersregels voor scootmobielgebruikers en het oefenen met de scootmobiel op een buitenparcours. Heeft u nadien nog vragen? De ergotherapeut maakt graag een vervolgafspraak met u. Ergotherapie wordt voor 10 uur vergoed uit de Basisverzekering. 

De training wordt in opdracht van de gemeente Zwartewaterland gehouden op 

woensdag 19 oktober mei 2022 van 10.00 tot 12.30 uur in 

Hotel Zwartewater, 

De Vlakte 20, 8064 PC  Zwartsluis 

De training wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch. U wordt verzocht uw eigen scootmobiel mee te nemen. Deelname aan de training is gratis.

Aanmelden 

Aanmelden kan tot uiterlijk 12 oktober 2022 via www.vvn.nl/opfriscursussen  of door een mail te sturen naar: steunpuntoost@vvn.nl onder vermelding van VVN Scootmobieltraining Zwartewaterland - Zwartsluis. 

Graag uw naam en emailadres doorgeven. Bel voor meer informatie of aanmelden naar: 088 – 524 89 20.

Locatie