Boekenmarkt voor musicalgroep Hasselt

zaterdag 11 februari 2023 10:00 tot 14:00

HASSELT - Musicalgroep Hasselt houdt zaterdag 11 februari van 10.00 tot 14.00 uur een markt met gebruikte boeken in het Teeuwland.

Met de verkoop van gebruikte boeken, tijdschriften en puzzels hoopt de vereniging geld in kas te krijgen. Eind vorig jaar is de vereniging ingeschreven bij de KvK. Omdat het een beginnende vereniging betreft, is er nog niet veel geld in kas. “Voor de uitvoering op 12, 13 en 14 mei hebben we een flink budget nodig om een mooie voorstelling neer te zetten”, vertelt Juliette Prins, bestuurslid van de musicalgroep. “Leeszaal Vreewijk uit Rotterdam heeft ons 350 boeken geschonken voor onze boekenmarkt. De overige boeken komen van leden, familie en vrienden. Tijdens de boekenmarkt kunt u genieten van een kopje koffie of thee met iets lekkers. Ook de opbrengst hiervan is voor onze uitvoering in mei.”

De musicalvereniging is druk met de repetities voor hun eigen geschreven en gecomponeerde musical Onamé. Ze repeteren op donderdagavond in het Teeuwland. Maar ook op andere momenten zijn er repetities voor de solisten en toneelspelers. Ook het gelegenheidsorkest voor de musical met muzikanten uit Hasselt en ver daarbuiten komt regelmatig bij elkaar om samen te repeteren.

Locatie