Afbeelding
Foto: Stockfoto

Zeedieker winterwandeling van de Driester

zaterdag 11 februari 2023 8:30

KAMPERZEEDIJK – “Sta vroeg op, pak je dik in en maak een heerlijke winterwandeling.” Dat is de uitnodiging van de activiteitencommissie van de Driester, die voor de vierde keer een winterwandeling organiseert. De wandeling wordt gehouden op zaterdag 11 februari.

Dit jaar zijn er ook weer vier routes uitgezet, met lengtes van 5, 8, 12 en 20 kilometer. De starttijden zijn tussen 10.30 en 11.30 voor de vijfkilometerroute. De achtkilometerroute start tussen 10.00 en 11.00 uur. Mensen die twaalf kilometer willen wandelen, kunnen beginnen tussen 9.00 en 10.00 uur. De fanatieke wandelaars voor de twintigkilometerroute kunnen starten tussen 8.30 en 9.30 uur.

Onderweg is er een rustpunt, waar voor de inwendige mens wordt gezorgd en waar een toilet aanwezig is. Opgave voor de wandeling is wel noodzakelijk en kan tot en met 8 februari per mail: acdriester@gmail.com of via Instagram dedriesterkamperzeedijk.

De kosten voor de wandeling zijn 5 euro per persoon. “Honden zijn helaas niet toegestaan en deelname is op eigen risico. Starten kan vanaf de Driester aan de Kamperzeedijk”, besluit de activiteitencommissie.