Afbeelding

MTC Hasselt houdt 'Motor-Avond4daagse'

Algemeen

HASSELT - MTC Hasselt houdt in de komende periode een 'Motor-Avond4-daagse'. In juni staat vier weken achter elkaar op de donderdagavond een toertocht van circa 100 kilometer op de kalender. Ook niet-leden zijn van harte welkom om één of meerdere avonden mee te rijden.

Het clubgebouw aan de Burgemeester Malcorpslaan 7 is de komende donderdagavonden 1, 8, 15 en 22 juni het vertrekpunt voor de vierdaagse. De toercommissie heeft per avond een toertocht uitgezet. Om het motorrijden in clubverband onder de aandacht te brengen, nodigt de club alle motorrijders uit Zwartewaterland en omgeving uit om deel te nemen aan één of meerdere van de uitgezette ritten. "Een mooie gelegenheid om per motor via allerlei binnenweggetjes de omgeving te verkennen", aldus de organisatie.

Op genoemde data kan er tussen 18.45 en 19.00 uur een routebeschrijving afgehaald worden bij het clubgebouw. Per deelnemer wordt een bijdrage van 1 euro per avond gevraagd. Vooraf inschrijven is niet nodig en het is geen verplichting om alle vier avonden mee te rijden. Na afloop van de toertochten is er gelegenheid om vrijblijvend een kijkje te nemen in het clubgebouw en kennis te maken met de leden van de vereniging.

Meer informatie op Facebook of telefonisch (038) 477 35 40.