Private Lease-voorraadactie bij Renault-dealer Van Kesteren

Partnerbijdrages

Ben je op zoek naar zorgeloos rijplezier tegen de laagste kosten? Profiteer dan nog voor 31 mei van de supervoordelige Private Lease-voorraadactie van Renault-dealer Van Kesteren. Wie nu snel in actie komt, rijdt tegen vlijmscherpe maandtarieven een gloednieuwe Renault.

Vrijwel alle populaire Renault-modellen vallen onder de tijdelijke Private Lease-voorraadactie. De Twingo Sce 75 Collection rijd je al vanaf 219 euro per maand. En ook de Clio Zen TCe 100 (259 euro), de Clio Estate Limited (285 euro), de Captur TCe 100 Intens (379 euro) en de Kadjar (455 euro) kan Van Kesteren tegen zeer voordelige maandbedragen aanbieden.

Zolang de voorraad strekt
“Onze kortingen zijn geldig voor particuliere aanschaf op speciaal geselecteerde voorraadmodellen, met een uiterste registratiedatum van 30 juni. Bovendien zijn de auto’s beschikbaar zolang de voorraad strekt”, vertelt directeur Wimfried van Kesteren. “Vandaar ook de korte looptijd van deze Private Lease-actie tot 31 mei. Kom dus nog voor het Pinksterweekend naar onze showroom als je wil profiteren.”

Alleen nog maar tanken
De prijzen die Van Kesteren hanteert, gelden vanaf een kilometrage van 10.000 en zijn inclusief kosten voor rijklaar maken. Wimfried: “Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd mogelijk en kunnen we tegen kleine meerprijzen leveren. Zo rij je door nu snel in actie te komen, met een looptijd van 24 tot 60 maanden tegen een vast laag maandbedrag een spiksplinternieuwe Renault. Je hoeft alleen nog maar te tanken.”