Afbeelding

KWP Installaties schaft nieuwe bedrijfswagen aan bij Bestelbus.nl-A28

Partnerbijdrages

KWP installaties uit Kraggenburg schaft wederom een nieuwe bedrijfswagen aan. KWP Installaties is ook een bekende in Genemuiden. Het jong en snel groeiende bedrijf heeft een kantoor in Kraggenburg en is specialist in het leveren en monteren van complete installaties voor de woning en utiliteitsbouw. “We kunnen de groei amper bijbenen”, aldus de directie, “en ons wagenpark groeit navenant met onze personele uitbreiding.”

"Onze opdrachtgevers verwachten dat we zeer snel kunnen inspelen op de vragen en wensen in het bouwproces. Zo kunnen we een grote tijdswinst behalen. Veel zaken worden al in onze werkplaats prefab voorbereid, zodat een groot gedeelte plug and play is op de bouwplaats. Daarmee voorkomen we fouten in het proces en creëren grote tevredenheid bij onze klanten."

“Door onze snelle expansie moet ons wagenpark ook mee groeien. Helaas missen we bij de traditionele autodealer de snelheid en flexibiliteit die wij wensen. Lange levertijden, hoge prijzen en langzame processen remmen onze groei. Daar willen wij van af. Bij het autobedrijf Bestelbus.nl-A28 uit Genemuiden vonden wij onze juiste partner voor een razendsnelle service. Binnen een week hadden wij de juiste bus, voor de beste prijs en een top service!”

Bernhard Koster van Bestelbus.nl zegt als reactie hierop: "Wij kregen de vraag van KWP of wij op heel korte termijn de auto konden leveren die zou voldoen aan de eisen van KWP. Uit onze voorraad van meer dan vijfhonderd bedrijfswagens, verdeeld over de twee vestigingen, hebben wij voor iedere ondernemer de juiste auto in onze voorraad. Binnen een week konden wij de auto voor de klant specifiek opbouwen, laten bestikkeren en technisch klaar maken. Ook verzorgen wij in eigen beheer eventuele lease en verzekeringen voor de klant. Kortom, een mooi project dat voor beide partijen met tevredenheid is afgerond en een mooie basis voor verdere samenwerking.”