Hoe kies je een passend relatiegeschenk?

Partnerbijdrages

Het hebben van relaties met partners is iets dat je moet koesteren. Daarom is het belangrijk dat je als bedrijf aandacht besteed aan de mensen die jouw bedrijf helpen. Een mooi gebaar om te maken is een relatiegeschenk. Op deze manier laat je weten dat je de samenwerking kan waarderen en dat je er ook waarde aan hecht. Naast een teken van waardering kan het ook de band met je relatie versterken. Je maakt tenslotte ook een beetje reclame voor jezelf op deze manier. Met een relatiegeschenk kun je veel zeggen over de identiteit. Daarom is het belangrijk om een passend relatiegeschenk te vinden. De vraag blijft: hoe doe je dat eigenlijk?

Identiteit bepalen

Allereerst is het belangrijk dat je de identiteit van je bedrijf bepaalt. Dit heb je als het goed is allang gedaan, maar het is toch niet verkeerd om daar extra over na te denken. Waar staat het bedrijf voor? Waar streven jullie naar? Op deze manier kom je erachter wat belangrijk is voor jou bedrijf. Ben je juist een bedrijf dat gaat voor gezondheid en sportiviteit of juist een bedrijf dat zich richt op duurzaamheid en het milieu. Pas hier jouw relatiegeschenk op aan. Schat ook de basis met je relaties in. Wat vinden zij belangrijk en waarom passen jullie bij elkaar?

Cadeau uitzoeken

Nu je weet wat de belangrijkste speerpunten zijn, is het tijd om een passend relatiegeschenk uit te zoeken. Wanneer je als bedrijf waarde hecht aan sportiviteit kun je zoeken naar een geschenk dat daarbij past. Denk bijvoorbeeld aan hardloophandschoentjes of en bidon voor op de fiets. Omdenken kan natuurlijk ook. Waar houdt mijn relatie zich mee bezig? Pas hier je cadeau op aan. Heb je een horeca-relatie? Druk dan bijvoorbeeld een persoonlijk bierviltje van jouw bedrijf. Een leuk gebaar en ook direct opvallende reclame. Daarnaast zijn er een aantal cadeaus dit altijd in de smaak vallen. Iedereen heeft behoefte aan pennen of andere kantoorartikelen. Dat is dus nooit mis.

Een geschenk bestellen

Nu is het tijd om het relatiegeschenk te gaan bestellen. Zoek je een geschikte aanbieder van cadeaus? Voor een uitgebreid aanbod kun je terecht bij Maxilia. Van pennen tot usb-sticks en van bureauklokken tot petten. Een passend cadeau zit er altijd bij. Door online een bedrijfslogo mee te sturen kun je het personaliseren en krijg jij vanzelf je mooie relatiegeschenken geleverd op kantoor. Wel net zo makkelijk voor jou.