Afbeelding
Foto aangeleverd

Slomp & De Graaf financieel adviseurs ook in Nieuwleusen: Vertrouwde medewerkers en service blijven

Partnerbijdrages

Slomp & De Graaf financieel adviseurs heeft Assurantiekantoor Hekman Nieuwleusen per 1 oktober overgenomen. Engbert en Marry Hekman gaan van de rust, hobby en pensioen genieten.

65 jaar was familiebedrijf Assurantiekantoor Hekman een begrip in Nieuwleusen. De persoonlijke service, financieel maatwerkadvies en de RegioBank blijven voor Nieuwleusen behouden. Uw vertrouwde ‘Hekmanadviseurs’, Fennie, Nico, Harriët en Roel bieden nu financieel advies bij Slomp & De Graaf, Burg. Backxlaan 27, 7711 AA Nieuwleusen.

Slomp & De Graaf heeft regionale vestigingen in Hasselt en Zwolle. “Daar voegen we Nieuwleusen aan toe”, zegt Bert Slomp. “We geloven in mensen, de regiokracht en weten wat er speelt.” De ouders van Mathijn, Bert en Mathilde begonnen in 1980 met een vergelijkbaar kantoor. We geven onafhankelijk financieel advies aan particuliere en zakelijke relaties. Mathijn Slomp: “Ik volg Engbert Hekman op als directeur, het bekende ervaren ‘Hekmanteam’ blijft onze relaties in Nieuwleusen helpen met financieel advies.”

Hypotheekadvies in Nieuwleusen
Slomp & De Graaf gaat op dezelfde voet verder en voegt hypotheekadvies toe.
Het kantoor is gespecialiseerd in verzekeringen, hypotheken en bancaire producten.

Afscheid & kennismaking
Door de coronamaatregelen komt er geen afscheids- en & kennismakingsfeestje, jammer… maar wel veilig. Engbert en Marry Hekman danken alle klanten voor het vertrouwen. De familie Slomp en het team van adviseurs verheugt zich op de samenwerking en kennismaking met de relaties. “We helpen u graag met uw financiële toekomst!”

Informatie?
www.slomp-degraaf.nl
0529 – 481 567
038 – 453 46 90