Afbeelding
Stadskoerier

De Stadskoerier in een nieuw jasje

Partnerbijdrages

De vernieuwde versie van De Stadskoerier is u vast opgevallen. Inhoudelijk verandert er niets, maar het oog wil ook wat en daarom heeft De Stadskoerier een nieuw jasje gekregen. Al het goede van de krant blijft behouden, maar door de nieuwe vormgeving oogt de krant rustiger en daardoor overzichtelijker. Doordat BrugMedia werkt met een nieuw systeem voor haar kranten en webpagina’s kan nieuws ook nog eens veel sneller worden gebracht. 

‘Onze redacteuren kunnen met één druk op de knop altijd en overal nieuws publiceren,’ vertelt commercieel directeur Johan van der Kolk trots. Systeemtechnisch is nu veel meer mogelijk. Voor lezers is de online krant nu nog gebruiksvriendelijker. Deze online krant is te vinden op de nieuwssite: www.destadskoerier.nl onder de naam ‘krant online’. ‘Lezers kunnen in de E-paper artikelen aanklikken. Met één druk op de knop verschijnt het artikel groter in beeld. Dit maakt de online versie overzichtelijker en goed leesbaar,’ beschrijft Van der Kolk.

Deze vernieuwing zorgt er ook voor dat iedereen zich binnenkort makkelijk en snel online kan aanmelden voor een lidmaatschap op De Stadskoerier Extra. Achter de schermen zijn we druk bezig ervoor te zorgen dat dit soepel gaat verlopen.

Vanaf januari 2021 breiden we namelijk uit met De Stadskoerier. Straks leest u nog meer over wat er leeft in de gemeente: meer nieuws uit het hart van de samenleving en nog meer achtergrondverhalen. Met deze wekelijkse, uitgebreidere krant zal De Stadskoerier ook online meer nieuws gaan brengen voor leden.

Ons team staat te popelen om u te informeren over alle mogelijkheden, de extra’s en de exclusieve aanbiedingen. Maar, nog even geduld. Binnenkort leest en ziet u meer!