Afbeelding
Eigen foto

Bos Bedden in Nieuwleusen opent pop-up Outlet Store

Partnerbijdrages

Na enige voorbereiding is het dan zover. Bos Bedden opent haar tijdelijke pop-up Outlet Store aan de Burgemeester Backxlaan 320 te Nieuwleusen. Zaterdag 24 oktober om 10:00 uur start de eerste verkoopdag. Deze locatie met circa 300m2 is gevuld met boxsprings, ledikanten, kasten, matrassen, lattenbodems en bedtextiel met als grote voorwaarde: lage prijzen en op = op.

In mei van dit jaar hebben wij een succesvolle Demo Deals weken georganiseerd. Dit om ruimte te maken voor de nieuwe collectie van Eastborn en Pullman. Dat was een groot succes. “Alle boxsprings van Eastborn en Pullman zijn in die weken verkocht”, aldus Rutger Veerman, eigenaar van Bos Bedden. “Omdat deze collectie vervangen, en dus actueel is, is het tijd voor de volgende stap. Alle testmatrassen gaan we vervangen en is het tijd om ruimte maken voor een nieuwe collectie ledikanten, kasten en andere boxsprings. Dit in combinatie met grote voorraad in ons magazijn kwam het idee een aparte ruimte hiervoor beschikbaar te stellen.”

Want: Bos Bedden moet actueel zijn. “Van daaruit kwam het idee om een tijdelijke outlet store te openen”, aldus Rutger. “We hebben leuke ideeën met de winkel en daarvoor willen we snel van onze demo modellen en grote voorraad in ons magazijn af. Er gaat dus echt ontzettend veel in korte tijd weg, voor een superzacht prijsje.” De outlet store start met de eerste verkoopdag op zaterdag 24 oktober vanaf 10:00 uur.

Na deze start zal de outlet store op de vrijdagen en zaterdagen geopend zijn. “Een mooi moment om te profiteren van al dat moois. We reserveren niets en bij koop geldt directe betaling en zelf afhalen”, aldus Rutger. Hier zijn de prijzen namelijk ook helemaal naar, een mooie kans voor kwalitatief mooie spullen met een super zacht prijsje. Zien we jullie zaterdag? Uiteraard hanteren wij ook hier volledig de coronavoorschriften. Zo kan iedereen veilig en verantwoord shoppen, iets wat wij belangrijk vinden.

Website: www.bosbedden.nl