Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Boerendiekhuus heeft ruimte voor nieuwe medewerker

Algemeen

CELLEMUIDEN - Het Boerendiekhuus, langs de dijk van de rivier Het Zwarte Water, biedt naast rust, ruimte en ontspanning een werkplek voor mensen met een verstandelijke beperking. Momenteel is er weer ruimte bij de dagbesteding voor een nieuwe deelnemer met een verstandelijke beperking. 

De Boerendiek Dagbesteding is kleinschalig en de werkzaamheden zijn afwisselend. “Te denken valt aan werkzaamheden voor de bed and breakfast, onder andere het opruimen van het ontbijtgerei, de schoonmaak en de was”, aldus Jenny IJmker. 

Verder zijn er werkzaamheden voor koffie- en theehuis De Deel met terras. Dat zijn onder andere appeltaarten bakken, soep koken, lunch bereiden en bedienen; en kleine werkzaamheden in de boomgaard, de groentetuin en de hobbyboerderij. “Daarnaast maken we voor ons verkoopkastje creatieve geschenken.” 

Wie blij wordt van bovenstaande werkzaamheden, kan voor een verkennend gesprek en/of intake mailen met boerendiekdagbesteding@gmail.com of bellen met Jenny IJmker via 06-34041731.

Enrico Kolk