Patrick Vos (links) en Patrick Schurink (rechts)
Patrick Vos (links) en Patrick Schurink (rechts) Aangeleverd

Fysiotherapie de Dobbe & Fit Gym werken samen aan optimale gezondheid

Partnerbijdrages

Patrick Vos van Fysiotherapie de Dobbe gaat een samenwerking aan met Patrick Slurink, eigenaar van Fit Gym Genemuiden. Sinds 1 april zijn de deuren aan de Sasdijk 5 geopend voor de fysiotherapeutische behandeling. Met een uitgebreid scala aan opleidingen (onder andere Manuele therapie, Sportfysiotherapie, Shockwave, Echografie, Dry Needling, Schoudernetwerk Zwolle) kan nagenoeg elke doelgroep behandeld worden. Maatwerk staat centraal tijdens de behandeling, waar zo goed mogelijk naar de oorzaak gekeken wordt. Heb je klachten aan het houdings- of bewegingsapparaat? Maak een afspraak met Patrick!

Slurink opende in 2018 de Personal Gym in Genemuiden, waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. Naast Personal Training wordt er ook reguliere fitness aangeboden. Samen met zijn team van ervaren trainers werken ze aan het verbeteren van je conditie, afvallen of het vertrouwen in je lichaam weer terugkrijgen. Wil je fitter en vitaler worden? Maak een afspraak met Patrick!

De samenwerking tussen Patrick en Patrick gaat al jaren terug. Beiden waren destijds als collega’s werkzaam en zijn na een korte uitstap weer terug in Genemuiden. Vos is nu mede-eigenaar van Fysiotherapie de Dobbe en Slurink is eigenaar van Fit Gym. Wel hebben ze één ding gemeen. De kwaliteit van bewegen staat centraal. Voor fysiotherapeut Patrick Vos staat het normaliseren van het aangedane functioneren centraal, terwijl bij personal trainer Patrick Slurink het optimaliseren van de fitheid en vitaliteit centraal staat. Gezamenlijk werken ze dus aan gezondheid in de breedste zin van het woord en vullen ze elkaar uitstekend aan.

www.dedobbe.nl – 038-454 15 11