Afbeelding
Foto: Aangeleverd

‘Dwerg’ werkt al 25 jaar bij LMB Van den Berg

Algemeen

MASTENBROEK - 25 jaar bij dezelfde werkgever werken, dat gebeurt niet elke dag. Wim van Vilsteren overkwam het wel, maar eigenlijk had hij er niet aan gedacht.

Van Vilsteren is vrijdag met een bij zijn baan passend vervoermiddel opgehaald bij zijn huis vanwege zijn 25-jarige dienstverband bij Landbouwmechanisatiebedrijf Van den Berg in Mastenbroek.

“Wim is bij ons begonnen in 1996 en houdt zich onder andere bezig met het onderhoud en reparatievan Krone hooibouwmachines”, vertelt Gerjan Riezebosch van het bedrijf. “Hij is inmiddels voor onze klanten dan ook een van de vertrouwde gezichten in de werkplaats en op locatie.”
Zijn collega’s besloten vanwege het jubileum om hem in het zonnetje te zetten. Dat deden ze door hem thuis op de halen met een Krone Big-M zelfrijdende maaier.

“De verrassing was groot”, vertelt Riezebosch. “Want hij had hier zelf niet bij stilgestaan.” Het bedrijf bedankt Wim voor zijn inzet in de afgelopen jaren. “En we hopen dat we nog de nodige jaren bij zijn dienstverband mogen optellen.”

Enrico Kolk