Afbeelding

Taartenactie voor stichting Gave

Algemeen

GENEMUIDEN - De zendingscommissie van de Hervormde gemeente verzorgt zaterdag 22 mei (de zaterdag voor Pinksteren) een taartenactie voor Stichting Gave. Taarten kunnen tot 8 mei besteld worden.

Die stichting verlangt ernaar dat de vluchtelingen die naar Nederland komen, worden gezien en geliefd. Gave is een interkerkelijke organisatie en wil christenen bewustmaken van de Bijbelse roeping om vluchtelingen gastvrij te ontvangen. Als relatiemanager bij Gave is Anita Eenkhoorn uit Genemuiden het contact tussen de lokale kerken/vrijwilligers en Gave. 

“Zij inspireert, traint en ondersteunt vrijwilligers om contacten op te bouwen en Gods liefde te delen door middel van verschillende activiteiten en projecten: soms gebundeld in een House of Joy, een gebouw dichtbij een AZC”, aldus de stichting.

Meer informatie daarover is te vinden op www.gave.nl/anitaeenkhoorn. 40 procent van de opbrengst gaat rechtstreeks naar Stichting Gave. Het bestelformulier voor de taarten is te vinden op www.hervormdgenemuiden.com. Bestellen via de QR-code is ook mogelijk.

Afbeelding

Enrico Kolk