Afbeelding
Stockfoto

Olympia ’28 stelt uitbreiding terras uit

Sport

HASSELT - De uitbreiding van het terras bij Olympia is uitgesteld. Dat laat Olympia-voorzitter Martien Wursten weten in een update op de site van de voetbalvereniging uit Hasselt. Daarnaast spreekt hij zijn zorgen uit over het terugkerende vandalisme en het achterlaten van zwerfvuil op het sportpark.

Volgens Wursten kan de club onder de huidige onzekere omstandigheden nog geen geld vrijmaken voor de terrasuitbreiding. Wel laat hij weten dat de plannen van een eventuele uitbreiding van de kantine en een nieuw onderkomen voor machines en materiaal concretere vormen beginnen aan te nemen.

De voorzitter is bezorgd over het vandalisme en het zwerfvuil op het sportpark in Hasselt. “Dat levert ons kopzorgen en frustraties op. Jammer dat wij hier nog steeds mee geconfronteerd worden. En dan druk ik mij nog netjes uit”, schrijft Wursten met een geïrriteerde ondertoon.

In zijn update vestigt Wursten ook de aandacht op het werk van de onderhoudsploeg. “Dat ligt mooi op schema, met als einddoel een mooi natuurlijk sportpark. De flink uitgedunde groenstrook begint weer fris groen te worden. Tevens is er op veel meer plekken in de singels een ‘bloemige’ onderbegroeiing waar te nemen.”

Ook legt Wursten nog even de nadruk op de grondige schoonmaak/opfrisbeurt van de kleedkamers. “Deze zogenaamde ‘0-beurt’ moet er aan bijdragen dat het schoonhouden van de kleedkamers straks goed te doen zal zijn.”

Gerard Meijeringh