Afbeelding
Foto: Gerard Meijeringh

Visscher Caramelslof Actie levert ruim 3000 euro op voor Stichting ALS

Algemeen


GENEMUIDEN - De actie van medewerkers van Visscher-Caravelle om geld binnen te halen voor Stichting ALS heeft een geweldige impuls gekregen. De Visscher Caramelslof-actie heeft maar liefst 3.383 euro in het laatje gebracht. “Dat was meer dan we hadden durven dromen”, aldus Annemarie Thalen van Visscher-Caravelle.

In 2018 kreeg Erwin Smit de diagnose ALS en dat kwam aan bij zijn collega’s van het bedrijf Visscher-Caravelle. De medewerkers willen hun onmacht graag omzetten in daadkracht. Vervolgens ontstond het idee om van 1 april tot en met 20 december dit jaar met alle medewerkers geld binnen te halen voor Stichting ALS onder de noemer ‘Go 4 Smit! Er werden verschillende acties op touw gezet. 

De Visscher Carmelslof Actie was tot dusver de succesvolste. Speciaal voor Moederdag werden caramelsloffen te koop aangeboden. De afgelopen tijd zijn er maar liefst zeshonderd sloffen verkocht. Dat heeft maar liefst 3.383 euro opgebracht. Dit jaar volgen er nog talloze initiatieven om geld binnen te halen. Momenteel staat de teller op 4.415 euro. Het streefbedrag is 15.000 euro.

Gerard Meijeringh