V.l.n.r. Geert Kolk (bestuurslid BCW) Henrik de Leeuw (directeur JobTrans b.v.), Wil-Jan van Dijk (vestigingsmanager JobIndustries) en Raymond Van Dijk (voorzitter BCW)
V.l.n.r. Geert Kolk (bestuurslid BCW) Henrik de Leeuw (directeur JobTrans b.v.), Wil-Jan van Dijk (vestigingsmanager JobIndustries) en Raymond Van Dijk (voorzitter BCW)

JobTrans b.v. topgroepsponsor van SC Genemuiden

Sport Ingezonden

JobTrans b.v., bestaande uit de labels JobTrans en JobIndustries, is één van de nieuwe topsponsors van SC Genemuiden.

De nieuwe overeenkomst vervangt het oude sponsorcontract bij SC Genemuiden. We zijn erg blij met het vertrouwen dat JobTrans B.V. naar ons uitspreekt’, stelt Raymond van Dijk voorzitter Businessclub De Wetering. ‘JobTrans b.v. is de afgelopen jaren een betrokken en loyale sponsor gebleken. Gesterkt door de verlengde samenwerking, die zelfs is geüpgraded, kijken we met enthousiasme uit naar de start van het nieuwe seizoen. Hier hebben we een mooi voorbeeld van als je kunt delen, kan je vermenigvuldigen.’

Krachtige combinatie tussen sport en ondernemen
‘Al jaren zijn we trotse sponsor van de plaatselijke voetbalvereniging SC Genemuiden. Met de sponsoring kunnen we iets terugdoen voor deze mooie club én de lokale samenleving uit ons werkgebied. We hebben veel aan hen te danken.’, vertelt directeur Henrik de Leeuw van JobTrans b.v. Hij voegt eraan toe: ‘De Businessclub van SC Genemuiden geeft je de ruimte om andere ondernemers te ontmoeten en met elkaar te sparren. Ze weten op een leuke manier verbindingen te leggen tussen bedrijven uit de wijde regio en hebben met hun Businessclub een krachtige combinatie tussen sport en ondernemen neergezet. Hierdoor zijn we een aantal interessante samenwerkingen gestart’.

Beter presteren
‘Veel van onze medewerkers komen al jarenlagen met veel plezier over de vloer bij SC Genemuiden. Bovendien werkt keeper Jannick de Lange bij onze organisatie. SC Genemuiden is een vooruitstrevende amateurvereniging. Zo wordt er continu toekomstgericht gedacht en worden innovatieve en vooruitstrevende maatregelen getroffen en is de voetbalverenigingen doorlopend in beweging. Dit sluit goed aan bij de missie van JobTrans b.v., die letterlijk én figuurlijk in beweging is. Wij willen de beste blijven door voorop te lopen, vooruit te denken en verwachtingen te overtreffen. Werken met JobTrans b.v. zorgt voor meer rendement, gemak en innovatie.’, aldus Henrik de Leeuw.

Over JobTrans b.v.
JobTrans b.v. bestaat uit de labels JobTrans en JobIndustries. Hoewel beide bedrijven zich focussen op personeelsdiensten en (rij)opleidingen, onderscheiden zij zich van elkaar door de sector waar ze zich op richten. Waar JobTrans zich volledig focust op personeelsdiensten en opleidingen in de transportsector, richt JobIndustries zich op de industriële sector. Door middel van de samenwerking tussen de bedrijven, kunnen ze klanten en werkzoekenden nog beter van dienst zijn. Ook kan er – indien nodig – snel geschakeld worden tussen beide sectoren wanneer het op personeelsdiensten en opleidingen gaat. Dat kans soms veel tijd besparen. Kijk voor meer informatie op hun websites: www.jobtrans.nl en www.jobindustries.nl.