Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Verwen uzelf met een Wellnessarrangement

Partnerbijdrages

Chamomilla biedt een Wellnessarrangement om te ontspannen, te genieten en nieuwe energie te krijgen. Arrangementen buiten de openingstijden zijn bespreekbaar en zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld een vrijgezellendagactiviteit, teamuitje of vriendinnen-of familie dag in kleine groepen. 

Alle hapjes, drankjes, handdoeken, slippers en badjassen zijn bij het arrangement inbegrepen. Wij hebben drie arrangementen samengesteld die u op onze website kunt vinden. U bent uiteraard ook vrij om uw eigen arrangement samen te stellen.

Tijdens een behandeling op de wellnessmassagebank kunt u zich volledig ontspannen. Onze wellnessmassagebanken zijn zeer luxe uitgevoerd. Ze zijn royaal van afmeting, wat zorgt voor een comfortabel gevoel.

Chamomilla biedt een huidverbeterende gezichtsbehandeling, met of zonder massage. Ook is er de PediSpastoel. Die laat u de gunstige effecten beleven van variatie van de watertemperatuur en de heerlijke massagestralen. Er zijn twee PediSpabanken waardoor een duobehandeling mogelijk is.

Op de Quarzbank worden mensen ‘ondergedompeld’ in Alpha-quarz. De kleine quarzkorrels slaan de warmte op en geven die doelgericht weer af. Bij de ideale lighouding omsluiten de steentjes uw lichaam volledig en is een aanhoudende warmteafgifte gegarandeerd. 

U heeft de keuze uit een deelmassage of complete lichaamsmassage met de quarzstempels. Quarzstempels zijn doeken gevuld met quarz, waarmee een massage wordt gegeven, in combinatie met een welriekende, weldadige olie. Een doeltreffende aanvulling kan een peeling en pakking zijn, afgestemd op de huid. En wat dacht u ervan om uw arrangement af te sluiten met mooi gelakt nagels in onze nagelstudio?

Dit is een partnerbijdrage van:
Chamomilla
Voorpoort 5, Vollenhove
chamomilla.nl