Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Sponsorloop voor het goede doel bij De Toermalijn

Algemeen

HASSELT – Leerlingen van De Toermalijn hielden donderdagmiddag een sponsorloop voor het goede doel. De opbrengst gaat naar extra hout voor de prijswinnende boomhut en de bijbehorende picknickbank.

Ook gaat de school er nieuw speelmateriaal voor op het plein voor aanschaffen, zoals bijvoorbeeld badmintonsets, een mobiel volleybalnet, extra tennisrackets, skates, verplaatsbare voetbaldoeltjes en nieuwe voetballen.

“Klaar voor de start…. Af! En daar gingen ze! Op een zonovergoten veld waren eerst de jongste leerlingen aan de beurt, daarna was het voor de hoogste groepen rennen geblazen om voor het goede doel zoveel mogelijk rondjes te rennen. Aangemoedigd door vele enthousiaste ouders en leerkrachten renden de kinderen onder luid gejuich hun rondes waarbij ze na iedere ronde een stempel op hun kaart kregen. Door de verfrissende watersproeier hielden de kinderen het hoofd koel”, blikt de school terug op de sponsorloop.

Na afloop was er voor alle lopers drinken en een zakje chips en konden er heerlijke broodjes hamburger en door ouders gebakken pannenkoeken worden gekocht. “Het was een zeer geslaagde en ontzettend gezellige middag.”

Enrico Kolk

Abonneer gratis

op de digitale krant