Afbeelding
Active Creations

Active Creations opent showroom met relatiegeschenken

Partnerbijdrages

Active Creations gaat wederom een stap verder in het versterken van merken. Het Sluziger marketingbureau breidt haar dienstverlening uit als dealer van promotionele producten en relatiegeschenken. Aan de Mastenmakersstraat is de bovenverdieping van het kantoor ingericht als showroom. Klaar om merken te versterken. Maar ook klaar voor de aankomende feestdagen!
De stap was voor Active Creations een logische. “Met promotionele producten kun je de merkvoorkeur sterk beïnvloeden”, zo vertelt Hans Winter, eigenaar van het bedrijf. “Merkvoorkeur draait om naamsbekendheid en juist dat kun je met promotionele producten perfect bereiken”, zo vervolgt hij. Zijn collega Kim Koning vult het met een paar feitjes mooi aan: “Wist je dat 55% van de mensen een promotioneel product wekelijks gebruikt? En dat ze in 88% van de gevallen een positief gevoel hebben bij jouw merk?”.

Creatieve én effectieve insteek
Active Creations wil niet zomaar de volgende in de rij van leveranciers zijn. De aanpak is geheel op hun eigen wijze. Een creatieve en effectieve insteek voor een totaaloplossing, dat is wat het team wil bieden. “Wij vinden het leuk om mee te denken in een creatieve uitwerking”, zo vertelt Winter. “Kom binnenlopen, vertel ons wat je doelstelling is en wij denken met je mee in een campagne en bijpassend product”, zo vervolgt hij. Daarmee pakt het bedrijf het anders aan dan veel (online) aanbieders waar je op je eigen creativiteit bent aangewezen. Weet je overigens al wel dat je een pen, powerbank of bedrukte tas wilt? Ook dan helpt het team van Active Creations je alsnog graag met de selectie van het juiste product.

Op tijd voor de kerstgeschenken en -pakketten
De opening van de showroom valt precies op tijd voor de aankomende feestdagen. Juist in deze periode van het jaar zijn bedrijven bezig met het belonen van hun relaties en personeel. “Momenteel is ons assortiment daar dan ook extra op afgestemd. Van mooie (luxe) tassen, keukengerei en een BBQ-set tot Bluetooth speakers en een horloge. We bieden allerlei mooie producten om bijvoorbeeld je kerstpakket samen te stellen of je klanten extra te belonen”, aldus Winter.

Welkom in de showroom
Active Creations laat weten dat iedereen van harte welkom is om binnen te stappen aan de Mastenmakersstraat 15-17 om inspiratie op te komen doen en even te sparren. Alvast in de stemming komen? Op http://www.activecreations.nl/promotionele-producten geeft het bedrijf een glimp van de mogelijkheden. “Maar eigenlijk moet je gewoon even binnenstappen”, aldus Winter. “Dan kunnen we je echt inspireren”.