Verkoper Herald Jansen
Verkoper Herald Jansen

Lusanna.nl start outlet in slaapkamerproducten in Hasselt

Partnerbijdrages

Lusanna.nl – webshop in slaapkamerproducten – is een outlet gestart in Hasselt. Een mooi concept voor mensen die liever niet de volle pond betalen, maar wel een hoogwaardig slaapkamerproduct willen aanschaffen.

Het gaat hierbij onder andere om producten die uit de verpakking zijn geweest en binnen de zichttermijn van 30 dagen zijn teruggestuurd. Daar kunnen meerdere redenen voor zijn. Soms voldoet een product niet helemaal aan de wens van de klant of is het product per ongeluk niet in de juiste maat besteld. Bij collectiewisselingen komen de restanten van de ‘oude’ collectie ook in de outlet terecht. Of bijvoorbeeld producten die zijn gebruikt in de fotostudio om productfoto’s van te maken. Deze producten zijn nog zo goed als nieuw, maar kunnen niet meer als nieuw worden verkocht.

Zo goed als nieuw

Herald Jansen, verkoper van de Lusanna showroom in Hasselt: “Wij hebben bijvoorbeeld matrassen in de outlet liggen die normaal vacuüm verpakt worden verstuurd. Als dit matras alleen al uit de verpakking is gehaald kan deze niet meer volgens de normale procedure worden verkocht. Nog een voorbeeld: een topdekmatras die tijdens transport een minimale beschadiging heeft opgelopen… zo’n product is verder nog geheel ongebruikt. Ideaal voor mensen die zo’n vlekje voor lief nemen. Er komt immers toch een molton en hoeslaken overheen. En uiteraard zit er garantie op.” Herald vervolgt zijn verhaal: “De outlet wordt wekelijks aangevuld, dus mensen kunnen regelmatig langskomen om een buitenkansje te bemachtigen. Er is voor ieder wat wils!”

Grondige check voor producten in de outlet

Alle producten die in aanmerking komen voor de outlet worden grondig gecheckt. Als ze door deze check zijn gekomen worden deze producten vervolgens met hoge kortingen aangeboden. In de outlet worden allerlei producten aangeboden waaronder boxsprings, matrassen en topdekmatrassen. De outlet is bereikbaar via de ingang van de showroom aan de handelsweg 8-5 in Hasselt.

Over Lusanna.nl

Lusanna.nl is sinds maart 2015 online actief in de verkoop van slaapkamerproducten en opende in 2016 haar eerste showroom in Hasselt. Sinds begin december j.l. is er een tweede showroom geopend in Almere. De webshop biedt online een breed assortiment slaapkamerproducten van jong tot oud in verschillende prijsklassen, zoals matrassen, boxsprings, kussens dekbedden en beddengoed. Op de website van Lusanna.nl staat veel productinformatie en klantreviews om de klant goed te informeren. Er is een behulpzame klantenservice bereikbaar voor vragen en advies.

Lusanna.nl
Handelsweg 8-5
8061RL Hasselt (ov)

klantenservice@lusanna.nl

085-273 2284

https://www.lusanna.nl/outlet/