Wie zet de snelste tijd neer in een Formule 1 wagen?
Wie zet de snelste tijd neer in een Formule 1 wagen? brugmedia.nl

Wie zet de snelste tijd neer in een Formule 1 wagen?

Partnerbijdrages

Zaterdag 19 september van 10.00 tot 16.00 uur vindt in Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis een inschrijfdag plaats. Tijdens deze dag staan op iedere locatie Formule 1 race- simulatoren. Deelnemers maken hiermee kans op een exclusieve race-experience op circuit Zandvoort. Ook zijn er lokale verkopers aanwezig om vragen te beantwoorden en te helpen bij de aanmelding voor glasvezel.

Zaterdag 19 september van 10.00 tot 16.00 uur vindt de inschrijfdag plaats in:

Hasselt: aan de Kaai
Zwartsluis: Stationsweg/promenade
Genemuiden: Bordes Havenplein

In iedere plaats staat een rijsimulator. Om 16.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats van de snelste deelnemer in Hasselt, Zwartsluis, Genemuiden en IJsselmuiden. Er worden prijzen verdeeld onder mensen onder 18 jaar en mensen vanaf 18 jaar en ouder. De officiële prijsuitreiking met een podium en echte bekers vindt om 16.00 uur plaats. De eerste prijs voor de snelste inwoner van 18 jaar en ouder is een exclusief race-experience op circuit Zandvoort. De eerste prijs voor de snelste inwoner onder de 18 jaar is een kartarrangement met 4 personen in Lelystad. De 2e prijs is een Max Verstappen cap official 2020 en de 3e prijs een Red Bull Racing mok.

Aanmelden voor glasvezel kan nog tot 21 september bij een lokale verkoper of via de website van één van de telecomaanbieders. Kijk voor meer informatie op gavoorglasvezel.nl.