Rook Bedrijfskleding neemt Glashouwer in Friesland over
Rook Bedrijfskleding neemt Glashouwer in Friesland over brugmedia.nl

Rook Bedrijfskleding neemt Glashouwer in Friesland over

Partnerbijdrages

Rook Bedrijfskleding uit Zwartsluis heeft Glashouwer Bedrijfs- en Promotiekleding uit het Friese Koudum overgenomen. Eigenaar René Glashouwer stopt om een nieuwe uitdaging aan te gaan in het buitenland. Voor Bennie en Martine Rook ontstond zo een prachtige mogelijkheid om hun bedrijf door te laten groeien richting het noorden van het land.

Rook Bedrijfskleding is al vijf jaar actief in met name de Kop van Overijssel, Flevoland en Drenthe. De afgelopen jaren maakte het Sluziger bedrijf een flinke groei door, die ook gepaard ging met personeelsuitbreiding. “Met deze overname boren we een nieuwe markt aan, met name in Friesland”, legt Bennie uit. “We vergroten zo ook onze naamsbekendheid. We waren echt toe aan deze mooie stap. We hebben namelijk een grote showroom in Zwartsluis, waarmee we niet alleen onze eigen regio willen bedienen. We willen graag ook dé specialist van het noorden worden.”

Totaalleverancier

Klanten van Glashouwer bedrijfskleding kunnen vanaf nu bij Rook Bedrijfskleding terecht voor al hun bedrijfskleding, schoeisel en beschermingsmiddelen. Ook beschikt het bedrijf uit Zwartsluis over een groot servicepakket. “We willen graag wat extra’s bieden”, benadrukt Bennie. “Zo bedrukken en borduren we bedrijfskleding zelf. Daarnaast kunnen we otoplastieken op maat aanmeten en valbeveiliging keuren. Verder wassen en stomen we kleding. We zijn een totaalleverancier. Klanten die bij ons binnenkomen, kunnen hier alles regelen. Wij zorgen voor een eenduidige bedrijfsuitstraling; van de buitendienstmedewerker tot de receptionist.”

Warme overdracht

De fysieke showroom van Glashouwer Bedrijfs- en Promotiekleding in Koudum sluit de deuren. René Glashouwer blijft de komende periode nog wel actief voor Rook Bedrijfskleding. “We gaan samen op bezoek bij zijn klanten, om zo te zorgen voor een warme overdracht”, legt Bennie uit. “We wensen René daarna veel succes met zijn nieuwe uitdaging. We willen hem bedanken voor zijn vertrouwen in ons bedrijf.”


Vertrouwen

René vond het belangrijk om zijn klanten een goed en betrouwbaar alternatief te bieden. “Bennie en ik kennen elkaar al vijf jaar”, legt hij uit. “Onze werkgebieden sluiten op elkaar aan. Rook Bedrijfskleding ondergaat momenteel een enorme groei. Voor Bennie en Martine is het een perfecte kans om in Friesland verder door te groeien. We voeren veel dezelfde merken en hebben dezelfde mentaliteit en insteek. Daardoor kan ik mijn klanten nu ook garanderen dat ze hetzelfde kunnen blijven dragen en bestellen en ook de service krijgen die ze gewend zijn.”

Klanten van Glashouwer Bedrijfs- en Promotiekleding kunnen het komende jaar nog contact opnemen via de gebruikelijke contactgegevens (telefoonnummer en mailadres). Ze worden dan direct doorgeschakeld naar Rook Bedrijfskleding. Wie nog meer informatie wil, kan een kijkje nemen op de website www.rookbedrijfskleding.nl of bellen met (038) 458 11 60.