Afbeelding
Foto: Aangeleverd

De Schilderbaron staat voor woninginrichting in de breedste zin van het woord

Partnerbijdrages

Mark Keijzer is al vele jaren actief in deze regio met zijn bedrijf De Schilderbaron. Schilderwerkzaamheden vormen de basis van dit bedrijf, maar er is veel meer. De Schilderbaron is een allround woninginrichter en heeft alles in eigen beheer. “Op deze manier kan ik de mensen echt ontzorgen”, aldus Keijzer.

Woninginrichting in de breedste zin van het woord. Daar staat Mark Keijzer voor. Binnen en buiten schilderwerk en behangwerk. Maar ook voor vloeren en raamdecoratie, inclusief leggen en monteren, kunt u een beroep doen op De Schilderbaron. “Ik zit al dertig jaar in het vak”, vertelt Keijzer.

Boskoop en Kamperzeedijk 

Keijzer komt oorspronkelijk uit Boskoop. Zijn ouders hadden een winkel in verf, behang en woninginrichting. Zo’n zes jaar geleden begon hij voor zichzelf onder de noemer De Schilderbaron. Op handige wijze verwerkte hij zijn achternaam in z’n bedrijfsnaam. Eerst was Keijzer actief in Boskoop, maar al snel bracht de liefde hem naar Zwartewaterland. Hij verhuisde naar de Kamperzeedijk. De afgelopen jaren werd De Schilderbaron een steeds bekendere naam in deze regio. Keijzer heeft zijn klantenkring in heel het land en werkt zelfs af en toe in het buitenland.

Veelzijdig 

Over de hoeveelheid werk heeft Keijzer absoluut niet te klagen. De Schilderbaron heeft zich bewezen als een veelzijdig bedrijf en dat valt in de smaak. Als allround woninginrichter biedt Keijzer een totaal pakket en kan hij veel zorgen uit handen nemen. “We hebben alles in eigen beheer. Daarnaast ben ik flexibel. Als er even snel een klus tussendoor moet, dan fixen we dat. Dan schuiven we wat met de planning”, aldus Keijzer, die altijd gaat voor kwaliteit. “Maar dan moet ik wel de gelegenheid en tijd krijgen om er iets moois van te maken.”

Advies bij de mensen thuis 

Keijzer heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van woninginrichting en wil dat graag in de praktijk brengen. Daarom staat hij altijd voor mensen klaar met een degelijk advies en daar steekt hij veel tijd in. “Ik kom bij de mensen thuis met verschillende stalen. In een mum van tijd kun je dan precies zien of alles bij elkaar past. In een winkel is dat toch anders. Op deze manier kan ik ook heel gericht advies geven en kunnen mensen me alles vragen in hun eigen vertrouwde omgeving. En ze hoeven de deur niet uit, dat is in deze coronatijd ook een uitkomst. Op deze wijze kan ik mensen echt ontzorgen, ze worden op hun wenken bediend.”

De Schilderbaron

Tel: 06 22340004
www.markkeijzer.nl