Afbeelding
Shutterstock

LNI zoekt voor haar afdeling hypotheken (backoffice) een nieuwe collega; iets voor jou?

Partnerbijdrages

Al vele jaren is Landelijk Netwerk Inkoopcombinatie (LNI) actief als serviceprovider in de hypotheekmarkt. Landelijk maakt een grote groep aangesloten hypotheekadvieskantoren gebruik van haar dienstverlening waarbij zij een kennisbron voor de hypotheekadviseurs is en hypotheekaanvragen en dossiers verwerkt via haar kanalen.

Het jonge en gedreven team is op zoek naar een nieuwe collega. Iemand die enthousiast is, kennis en ervaring heeft in de hypotheekbranche en het aanspreekpunt wil zijn voor de aangesloten advieskantoren. Oftewel iemand voor de functie “Hypotheekacceptant”. Denk jij: “Dat ben ik!” Lees dan snel verder!

Als nieuwe collega ben jij een aanspreekpunt voor de advieskantoren en geldverstrekkers. Dus jouw goede sociale en communicatieve vaardigheden komen goed van pas. Je bent in het bezit van het diploma Wft-Hypothecair krediet en hebt ervaring in de hypotheekbranche, bijvoorbeeld op een backoffice van een kantoor. Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière en ben jij benieuwd wat LNI jou kan bieden? Bekijk de volledige vacature op: www.destadskoerier.nl/vacatures