Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Praktijk voor medisch schoonheidsspecialisme en dermatologie is het adres voor huidverbetering

Partnerbijdrages

Kent u Chamomilla, praktijk voor huidverbetering in Vollenhove al? Eigenares Janny Jansen, medisch schoonheidsspecialiste dermatologie, heeft sinds 2016 haar praktijk, die gevestigd is in een monumentaal pand in het centrum van Vollenhove.

Vanaf de begane grond tot en met de tweede verdieping vindt u er behandel- en wellnessruimtes waar u professioneel en vakkundig behandeld wordt. Het aanbod is breed voor zowel de wellnessarrangementen als voor de huidverbeterende behandelingen. Vrij uniek is de quarzbank waar men een stempelmassage kan ondergaan. Op de quarzbank wordt u omgeven door warmte van de quarzkorrels. De milde droge warmte dringt diep het lichaam in en zorgt voor het stimuleren van de doorbloeding, het afvoeren van afvalstoffen en ontspannen van de spieren. Lichaam en ziel komen tot diepe rust wat zorgt voor algehele ontspanning.

Op het gebied van huidverbetering kunt u voor diverse behandelingen bij ons terecht.Duobehandelingen, te denken aan gezichtsbehandelingen, lichaamsmassages, Pedispa (voetenwellness) verzorgen wij voor u. Bij overbeharing, couperose en pigmentatie kunnen wij uw huid verbeteren door middel van IPL-laserbehandeling.

Chamomilla hebben een aantrekkelijk kennismakingsaanbod voor u, zie hiervoor de advertentie in deze editie.Kijk voor meer info of voor het maken van een afspraak op www.chamomilla.nl. Voor een aantal behandelingen is vergoeding door de zorgverzekeraar mogelijk. Raadpleeg hiervoor uw polis of neem contact met ons op. Wij kunnen dan samen met u kijken naar de mogelijkheden.

Bellen of whatsapp kan via 0527-205339/06-23854980, mailt u liever dan kan dat via info@chamomilla.nl. Het team van Chamomilla verwelkomt u graag!

Voorpoort 5
8325 CL Vollenhove

Bianca Schutte