Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Bouwcenter Concordia opent Bouwshop met aantrekkelijke acties

Partnerbijdrages

GENEMUIDEN – Bouwcenter Concordia aan de Puttenstraat in Genemuiden heeft de nieuwe bouwshop geopend. Klanten profiteren tot en met zaterdag van aantrekkelijke acties.

Vlak voor de zomer startte Bouwcenter Concordia Genemuiden met de bouw van een nieuwe bouwshop op het terrein aan de Puttenstraat 18. Ondertussen zijn alle verbouwingen afgerond, staat het nieuwe pand in volle glorie en is de oude bouwshop al verhuisd naar het nieuwe pand. Alle reden dus voor een mooie opening. 

Tekst gaat verder onder de foto

De hout- en bouwmaterialenhandel is na zes jaar uit haar voegen gegroeid. De kans deed zich voor om de Bouwshop in een ander gebouw op hetzelfde terrein te huisvesten. In de Bouwshop vindt de professional én de particulier klein afhaalmateriaal voor bouwprojecten. 

Ook is er in de winkel ruimte voor een kleine showroom van onder meer gevelbekleding en dakpannen gerealiseerd. In de toekomst staat er nóg een verbouw gepland om ook meer ruimte te creëren voor de grote drive-in hal, waar alle grote materialen liggen. De klanten kunnen met auto en kar de hal inrijden en direct opladen wat ze nodig hebben. 

Tijdens de feestelijke actieweek van Bouwcenter Concordia Genemuiden is iedereen welkom en hebben we scherpe acties, een attentie én wat lekkers voor iedere klant. De feestweek duurt nog tot en met zaterdag 25 september.

Bouwcenter Concordia is dé leverancier voor alle hout- en bouwmaterialen, voor zowel de professionele verwerker als de particulier. Concordia heeft naast Genemuiden vestigingen in Urk, Dronten en Elburg, Meppel, Hoogeveen, Dedemsvaart, Dieverbrug, Steenwijk, Heerenveen, Roden, Grijpskerk, en Oosterwolde. 

Kom langs of bezoek onze bezoek onze website www.bouwcenterconcordia.nl