Afbeelding
Aangeleverd.

De Hanze Witgoed & Outlet Store

Partnerbijdrages

Sommigen kennen het bedrijf al, maar velen nog niet: De Hanze Witgoed & Outlet Store aan de Dieselstraat 11 in Kampen. Twee jaar geleden hebben twee jonge broers hier een bedrijf in witgoed- en keukenapparatuur uit de grond gestampt. Door een grote verbouwing en de corona pandemie is een officiële opening helaas uitgebleven. 

Voor dit verhaal reizen we af naar het industrieterrein van Kampen, waar we kennis maken met Ruben en Jeremy Jonker, vestigingsmanager Bas Lubberhuizen en hun enthousiaste verkoopteam.

Historie
Ruben en Jeremy zijn opgegroeid in een familiebedrijf waar ‘ondernemen’ met hoofdletters wordt geschreven. Ondersteund door hun vader, startten de broers in 2019 een winkel met webshop in het oude pand van Vitel International. Samen met vader Jaap hebben ze bijna 10 jaar ervaring in de witgoed- en keukenbranche. Waar de heren begonnen met een kleine webshop met beschadigde witgoedapparatuur, is het bedrijf in korte tijd uitgegroeid tot een keuken- en witgoedspecialist met een groot magazijn. Ondersteund door grote namen als Samsung, LG, Bosch & Siemens, Atag, AEG en Boretti werd het assortiment uitgebreid met nieuwe producten en merken. Na een grote verbouwing zit het bedrijf inmiddels in een prachtig pand waar het gehele assortiment schoon, strak en overzichtelijk te bewonderen is. Bijna een normale winkel. Maar dat is het niet, legt Ruben uit. “Wij verkopen voornamelijk telefonisch en via onze website. Maar omdat veel klanten de artikelen graag eerst willen zien, bieden wij hun de mogelijkheid om deze in onze showroom te bekijken. We combineren eigenlijk het beste van twee werelden: de prijs van een online webshop, met de service van een lokale winkel. Dat geeft vertrouwen”. 

En dat vertrouwen werd beloond. “Dankzij onze aanpak en de presentatie van producten in de showroom, mochten wij al snel ook dealer van nieuwe producten worden”, legt Jeremy uit. Om online te blijven groeien bieden ze hun producten ook aan via verkoopplatformen zoals Marktplaats en Bol.com. 

Assortiment
Alle merken die u maar kunt bedenken zijn te vinden in de showroom, van budget tot luxere merken. Het assortiment is verdeeld in nieuwe - en outlet producten. Vestigingsmanager Bas legt uit hoe dit zit. “Wanneer er bij ons een nieuw product wordt gekocht, is deze ook echt nieuw in doos. Net zoals dit bij reguliere winkels het geval is. In het outlet deel verkopen wij zogenaamde B-keus apparaten. Dit zijn apparaten die uit een showroom komen of een klein deukje of krasje bevatten. Het gaat hierbij dus alleen om optische schade, wat compleet los staat van de werking van het product. Via onze nieuwe inkoopkanalen kunnen wij dezelfde garantievoorwaarden bieden zoals alle andere witgoed- en keukenzaken’, aldus Bas.

XXL-Showroom
In de XXL-showroom staan meerdere productspecialisten klaar om u te adviseren over allerlei keuken- en witgoedapparatuur. “Omdat wij groot inkopen zijn de prijzen scherper dan bij andere reguliere aanbieders. Het is jammer dat een lage prijs vaak geassocieerd wordt met slechte service, want dat is bij ons niet het geval. Wat veel klanten niet weten is dat wij erkend dealer zijn van veel A-merken, dus qua kwaliteit en garantie zit je bij ons goed”, legt Jeremy uit.

Voordelen en service
Uitzonderlijk aan de Hanze Witgoed, is dat dit bedrijf een outlet gedeelte heeft. Hier staan producten zonder verpakking, beschadigde apparaten en uitlopende modellen voor leuke prijzen. “De outletafdeling in combinatie met het gloednieuwe assortiment, is voor veel klanten doorslaggevend voor een aankoop bij ons. Bij onze service hoort een eerlijk, onafhankelijk advies, snelle en gratis levering en de mogelijkheid tot installatie”, aldus het verkoopteam. “Dankzij onze eigen bezorgdienst is het mogelijk om een exacte afleverdag en - tijd af te spreken met een klant. De producten worden omhooggetild, aangesloten en wij voeren oude apparatuur kosteloos voor u af”.

Het team van de Hanze Witgoed staat zes dagen in de week klaar voor vragen en advies op maat. “Kom gerust langs in onze showroom: de koffie staat klaar!”.

De Hanze Witgoed & Outlet Store
Dieselstraat 11
8263AE KAMPEN

038 - 853 67 73
038 - 230 92 88

www.dehanzewitgoed.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 10:00 tot 18:00.
Zaterdag 9:00 tot 17:00.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding