Afbeelding
Aangeleverd

Doe mee aan de Duurzame Huizen Route

Partnerbijdrages

Vind je het leuk om anderen op weg te helpen bij het duurzamer maken van hun woning? Of wil jij zelf aan de slag om je woning energiezuinig te maken? Meld je aan voor de Nationale Duurzame Huizen Route en deel jouw kennis en ervaringen of leer van de stappen die anderen al hebben gezet. Of het nu gaat om isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp; alle opgedane kennis en ervaringen zijn waardevol! 

Tijdens de Duurzame Huizen Route op 30 oktober en 6 november stellen in heel Nederland huiseigenaren hun duurzame huis open. In een ongedwongen sfeer hebben geïnteresseerden alle tijd om de duurzame oplossingen te bekijken en huiseigenaren vragen te stellen. 

Meld jouw huis aan

Jouw huis aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@duurzamehuizenroute.nl. Je kunt je ook aanmelden via het aanmeldformulier op www.duurzamehuizenroute.nl

Meld je aan voor een bezoek aan een duurzaam huis

Ook kun je je via www.duurzamehuizenroute.nl aanmelden om een huis te bezoeken. Er zijn op de website allerlei soorten huizen te vinden, van vrijstaand tot een tussenwoning en van monumentaal tot nieuwbouw.