Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Uitvaartverzorging Van Dijk houdt zaterdag 6 mei een informatiedag

Partnerbijdrages

“Iedereen moet bij ons terecht kunnen, ongeacht welke achtergrond iemand heeft”, vindt Helmich van Dijk van Uitvaartverzorging Van Dijk, gevestigd in Hasselt. Onder het motto ‘Als het om vertrouwen gaat’ verzorgt hij zowel begrafenissen als crematies veelal in de gemeenten Zwartewaterland, Steenwijkerland, Noordoostpolder, Zwolle en Kampen.

Dit doet hij samen met zijn team bestaande uit Nienke Apperlo, woonachtig in Zwartsluis en Herbien Marijs in Marknesse. Zij staan u met toewijding bij in tijden dat u te maken hebt met het verlies door overlijden van een familielid/geliefde.

Om meer bekend te worden in de regio houdt Helmich van Dijk zaterdag 6 mei een informatiedag. Op een ontspannen manier (eventueel met uw kinderen) kunt u alle mogelijke informatie ontvangen rondom begraven en cremeren. De dag duurt van 11.00 tot 15.00 uur en wordt gehouden in De Koningshof aan de Dr. H.A.W. van de Vechtlaan 9 in Hasselt.

Vele toeleveranciers verlenen hun medewerking aan deze dag. Jeroen Steenbergen uit Hasselt brengt zijn rouwbakfiets en zijn pas gerenoveerde loopkoets. Van rouwwagen tot grafmonumenten is er iets te bekijken. Verschillende bloemisten uit Zwartewaterland sieren het geheel op met voorbeelden van rouwbloemstukken. Nieuwsgierig naar een opbaarplank met lijkwade? Wilt u inzage in kosten van een uitvaart binnen gemeente Zwartewaterland? Een laatste-wensen-lijst of informatie over natuurbegraafplaatsen? De medewerkers Nienke Apperlo, Herbien Marijs en Helmich van Dijk zijn er om kennis mee te maken en u van verdere informatie te voorzien. We zien u graag op zaterdag 6 mei in De Koningshof te Hasselt. Hartelijk welkom. De koffie staat klaar.

Voor verdere informatie kunt u terecht op onze website: uitvaartvandijk.nl

Abonneer gratis

op de digitale krant