Olympia speelt zaterdag een late streekderby.
Olympia speelt zaterdag een late streekderby. Foto: Wim Poelhekken

Olympia speelt streekderby tegen Rouveen later

Sport

HASSELT – Komende zaterdag staat de streekderby– SC Rouveen op het programma. Deze eerste competitiewedstrijd thuis van de Hasselters begint om 17.00 uur. Ook staan er rond deze ‘Stadswegderby’ diverse festiviteiten gepland op het sportpark.

Zo is er de eerste sponsorenmiddag/avond van het seizoen. Hierbij wordt ook de presentatiegids 2022-2023 uitgereikt. Vanaf 16.30 uur zijn er broodjes braadworst te verkrijgen. Supporters en bezoekers kunnen het avondeten thuis dus overslaan. Ook is er een verloting. Als kers op de taart volgt na de wedstrijd muzikale gezelligheid. Zanger Nick Brinkhuis en DJ Julian Snijder verzorgen dit feestelijke slotakkoord.

De wedstrijd tegen SV Rouveen belooft een spannende wedstrijd te worden. In het verleden stond dit affiche vaak garant voor spektakel. Olympia’28 is de competitie goed begonnen met een 0-4 overwinning op VV Avereest. Rouveen startte met een nederlaag tegen Dieze West. Rouveen werd afgelopen seizoen overtuigend tweede in de competitie met de Hasselters en zal dus een zware tegenstander zijn. Olympia’28 hoopt op een mooie zaterdag en veel support voor het eerste.