Yvon Moossdorff.
Yvon Moossdorff. Eigen foto

Netwerk-event La MeZZo voor IntermeZZo

Partnerbijdrages

In het MAC3Park-stadion van PEC Zwolle wordt donderdag 8 juni 2023 Zakenfestival La MeZZo gehouden. “Een mooi business-netwerkevent voor ondernemers uit Zwolle en de regio om te netwerken en IntermeZZo te steunen”, zegt Yvon Moossdorff. Want de opbrengst van het evenement is voor IntermeZZo, het nazorgcentrum voor mensen die te maken hebben met kanker.

Yvon Moossdorff van IMO Business Support organiseerde tot een paar jaar geleden De Netwerkvloer. “Ik heb mijn bedrijf overgedragen aan andere ondernemers en het eerste dat ik daarna wilde doen was een evenement organiseren voor IntermeZZo”, vertelt ze. “Ik heb in de tijd van De Netwerkvloer Corine den Hollander, de manager van IntermeZZo leren kennen. We sponsorden IntermeZZo toen al want er is veel aandacht voor nodig. Iedereen heeft in zijn omgeving te maken met mensen met kanker.”

Daarom nam Yvon het initiatief voor La MeZZo, samen met haar echtgenoot Jack, Jan Eijbergen van Campenaer Koffie en Ben Schulte van voorheen restaurant en zalencentrum Urbana , nu eigenaar van Bens Adviseurs, met de organisatie van La MeZZo. Kaarten voor La MeZZo kosten 275 euro. Het evenement wordt geopend door Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland, die ook tien jaar bestuurslid was van IntermeZZo en lid van het comité van aanbeveling. Eén van de sprekers is Jacco Eltingh, voormalig proftennisser en ook lid van het comité van aanbeveling. Dagvoorzitter is oud-wethouder René de Heer. La MeZZo wordt gehouden in de PEC Businesslounge. “Er zijn mysterie guests, er is muziek en we hebben een netwerkspel. De deelnemende ondernemers stellen daarvoor prijzen beschikbaar. En er is een fantastische catering door Hotel Lumen.”

Aanmelden via www.zakenfestivallamezzo.nl.  “Intermezzo heeft een Anbi-status, de kosten van de tickets zijn dus aftrekbaar.” 

Dit is een partnerbijdrage van:
La Mezzo
www.zakenfestivallamezzo.nl
www.intermezzo-zwolle.nl