Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

Bloedafname? Maak eenvoudig digitaal een afspraak!

Partnerbijdrages

Moet u voor onderzoek bloed laten afnemen? Dat kan bij één van de bloedafnamelocaties van Isala. Vanaf april kunt u alleen nog digitaal een afspraak maken voor bloedafname via MijnIsala.nl. Hieronder leggen we uit hoe dat werkt.

Hoe maak ik digitaal een afspraak voor bloedafname?
Het maken van een digitale afspraak is heel eenvoudig. U krijgt van uw huisarts, verloskundige of behandelaar een verwijzing om bloed af te nemen voor onderzoek.   Ga naar de website: mijnisala.nl en log in met uw DigiD of ZD-nummer. Kies: Afspraken / Eerste afspraak maken en kies een geschikt moment op een locatie bij u in de buurt. Kunt u toch niet op dat tijdstip, dan kunt u ook in MijnIsala de afspraak annuleren of wijzigen. Moet u periodiek bloed laten onderzoeken? Maak ook hiervoor een afspraak via MijnIsala.

Waarom kan ik niet meer bellen als ik een afspraak voor bloedafname wil maken?
Wij doen steeds meer zaken digitaal, zoals belastingaangifte of het reserveren van een tafel in een restaurant. Ook in de zorg gaan wij vaker digitaal werken. Medewerkers van ons callcenter hebben dan meer tijd voor het plannen van ingewikkeldere afspraken die nog niet digitaal kunnen.

Kan ik alleen voor bloedafname digitaal een afspraak maken?
Ook voor het inleveren van urine of ontlasting, het maken van een foto van het netvlies van uw oog of het controleren van uw bloedglucosemeter kunt u online een afspraak inplannen.  

Mooi dat digitale, maar ik ben niet zo handig met computers.
Dat geeft niets. Bel dan met het algemene nummer van Isala (088 624 50 00). Zij verbinden u dan door met een medewerker die u helpt met het maken van een afspraak.

Meer informatie
Isala.nl/bloedafname  

Dit is een partnerbijdrage van:
Isala Zwolle
Dokter van Heesweg 2
088 624 50 00
www.isala.nl

Nick de Vries