Afbeelding
Stockfoto

DESZ start tegen De Weide, Olympia’28 begint in Hulshorst

Sport

ZWARTEWATERLAND - De KNVB heeft de programma’s van de voetbalcompetities bekendgemaakt. DESZ begint met een thuiswedstrijd en Olympia’28 met een uitduel.

In de noordelijke tweede klasse J start DESZ met een uitduel bij De Weide. Een week later wacht thuis een pittige klus met een thuisduel tegen het sterke Achilles 1894. De Sluzigers sluiten het eerste deel van de competitie op zaterdag 11 december af met een uitbeurt bij SV Oosterwolde. Na de winterstop start DESZ op 22 januari 2022 met een thuisduel tegen FC Meppel. De competitie wordt op zaterdag 28 mei afgesloten met een thuiswedstrijd tegen Achilles 1894.

Olympia’28 begint de competitie in de derde klasse C met een uitduel bij Hulshorst. Een week later staat de eerste thuiswedstrijd geprogrammeerd. Zwolse Boys is dan de tegenstander. Op 11 december sluiten de Hasselters de eerste fase van de competitie af met een thuiswedstrijd tegen HTC. Op 22 januari 2022 pakt Olympia’28 de draad weer op met een uitduel bij BAS. De competitie wordt beëindigd met een uitduel bij HTC.

Gerard Meijeringh