Afbeelding
Foto: Welzijn Zwartewaterland

Welzijn start weer met activiteiten

Algemeen

HASSELT - De deuren van Welzijn Zwartewaterland gaan vanaf vandaag weer open voor alle deelnemers in Hasselt en in Zwartsluis. Ook voor nieuwe deelnemers is er ruimte om mee te doen aan de bestaande activiteiten.

Mensen kunnen iedere activiteit vier keer vrijblijvend proberen. “U kunt weer bewegen bij de fitgym groep op de maandagmiddag. Op de vrijdagochtend gaan we weer wandelen. Heeft u ook zin om weer in beweging te komen, doe dan mee”, deelt Welzijn mee.

Iedereen die wil klaverjassen of biljarten is welkom in het Teeuwland of in de Toesebolte. “Uw digitale vaardigheden kunt u in onze computercafe’s weer oefenen. De yoga en taichi lessen gaan ook weer van start.” Ook gaat rummikub, het koersballen en de buurtkamer en buurttafel weer door. “Wij zien u graag terug op uw activiteit”, nodigt Welzijn de deelnemers uit.

Oproep

Voor de Buurtkamer Plus zoekt Welzijn nog mensen die op de maandag en de woensdag kunnen helpen bij het koken, wandelen of fietsen. “Het is altijd een gezellige bijeenkomst met mooie ontmoetingen.” Wie wil helpen, kan bellen met 06-20977785.

Kookclub

Welzijn Zwartewaterland wil een kookclub starten, eenmaal in de maand. “Samen biologisch /vegetarisch koken en smullen. Wie heeft hier zin in? Laat het ons weten, 06-20977785.”

Wie nog geen deelnemer is, maar wel geïnteresseerd in één van de activiteiten, is van harte welkom. “Kom eens meedoen”, roept Welzijn op. Alle tijden en locaties zijn te vinden op de website van Welzijn: www.welzijnzwartewaterland.nl.

Enrico Kolk