Afbeelding
Arnold Reyneveld

Ontmoetingsochtenden voor mantelzorgers

Algemeen

ZWARTEWATERLAND - Steunpunt Mantelzorg en Contactgroep Mantelzorg Zwartewaterland houden deze maand ontmoetingsmomenten voor mantelzorgers. “Geheel coronaproof zullen we onder het genot van een kopje koffie/thee mantelzorgervaringen delen”, schrijft mantelzorgconsulent Lia Ruitenberg.

Er is ruimte en aandacht voor eigen mantelzorgervaringen. “Wellicht kunnen we elkaar voorzien van tips en tops rondom het mantelzorgen”, volgens Ruitenberg. De bijeenkomsten worden gehouden in de drie grootste kernen van Zwartewaterland.

Op woensdag 15 september van 10.00 tot 12.00 uur is er een bijeenkomst in het Teeuwland in Hasselt. Een week later, woensdag 22 september, is er van 14.00 tot 16.00 uur een bijeenkomst in de Meente in Genemuiden. De laatste bijeenkomst is op donderdag 23 september van 10.00 tot 12.00 uur in de Toesebolte in Zwartsluis.

Voor opgave en informatie over ondersteuningsmogelijkheden kunnen mensen bellen of mailen met mantelzorgconsulent Lia Ruitenberg. Ruitenberg is bereikbaar via de mail: l.ruitenberg@ijsselheem.nl en telefonisch: 06-13014955.

Enrico Kolk