Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Bernard van Rees wint feedermarathon

Sport


GENEMUIDEN - Bernard van Rees heeft afgelopen zaterdag de jaarlijkse feedermarathon van HSV het Zwartewater op zijn naam geschreven. Met 7440 gram was hij de overtuigende winnaar.

Bij de feedermarathon mag alleen worden gevist met de feederhengel. Dit is een werphengel, waarbij wordt gevist met een voerkorf en de beetregistratie te zien is door het bewegen van de top.

De week voorafgaand van de wedstrijd werd tijdens oefensessies niet al te veel gevangen. Deze lijn werd zaterdag tijdens de wedstrijd doorgetrokken. 

Het eerste uur werd er zeer weinig gevangen. Er kwamen wel berichten binnen over André van Dijk, die een eindstek had geloot en viste vanaf stek 2. Hij zou een brasem hebben gevangen en twee enorme brasems hebben verspeeld.

Na afloop was de prijsuitreiking in de kantine en werden alle deelnemers voorzien van een heerlijk broodje, welke was verzorgd door Palet vastgoed onderhoud Genemuiden. De dertien deelnemers wisten 64660 gram boven water te halen.

Bernard van Rees werd uitgeroepen tot winnaar met 7440 gram. Marcel ter Horst eindigde als tweede met 6650 gram. De derde plek was voor Paul van der Ploeg met 6470 gram. 

Wim van der Horst kwam uit op een vierde plek  met 6370 gram. André van Dijk maakte de top vijf van de feedermarathon van HSV het Zwartewater compleet. Hij haalde 6070 gram boven water. 

Kijk voor meer uitslagen op www.hsv-genemuiden.nl




Gerard Meijeringh