Afbeelding
Stockfoto

SV Hasselt op pad met speculaas

Sport

HASSELT - Leden van Gymnastiekvereniging SV Hasselt komen dit jaar weer langs de deuren om speculaaspoppen te verkopen. De komende weken gaan de leden van de vereniging op pad met een bestellijst. Op zaterdag 16 oktober is het buitengebied aan de beurt. De opbrengst van deze actie is ook dit jaar weer in z’n geheel bestemd voor de vereniging. 

De speculaasactie is een belangrijk extraatje voor de vereniging, omdat ze de contributie zo laag mogelijk willen houden. Daarnaast wordt een gedeelte gereserveerd voor nieuwe toestellen. 

De Hasselter gymnastiekvereniging heeft ruim 150 leden en geeft les aan kinderen vanaf 3,5 jaar, maar ook ouderen kunnen deelnemen aan diverse groepen. Bewegen is gezond, voor jong en oud en voor iedereen op elk niveau. 

De gymnastiekvereniging is een bloeiende vereniging, maar de extra inkomsten uit de jaarlijkse speculaasverkoop zijn van harte welkom. 

De leden melden zich ieder jaar enthousiast aan om vrijwillig langs de deuren te gaan en zo een steentje bij te dragen aan de vereniging.

Gerard Meijeringh