Robert Buitink en Bryan Kisjes zijn zichtbaar blij met hun contract. Trainer Wim Jansen en Teammanager Flip Visscher kijken tevreden toe.
Robert Buitink en Bryan Kisjes zijn zichtbaar blij met hun contract. Trainer Wim Jansen en Teammanager Flip Visscher kijken tevreden toe. Helmich Lubberts

Robert Buitink en Bryan Kisjes gaan voor Sportclub Genemuiden

Sport

GENEMUIDEN - Sportclub Genemuiden wil zijn er voor iedereen en en is dan ook blij met de komst van Robert Buitink uit Genemuiden en Bryan Kisjes uit Zwolle bij het AS&SS-team. 

De twee voetballers, die voor het reguliere voetbal niet in aanmerking komen door toedoen van een lichte beperking maar toch erg van het voetbalspel houden, zijn dan ook meer dan welkom bij Sportclub Genemuiden.

Na een aantal proeftrainingen was er gelijk een klik met de overige spelers van de groep. Robert Buitink en Bryan Kisjes zijn dan ook verheugd dat ze bij Sportclub Genemuiden terecht kunnen.

Het huidige AS & SS-team traint op de woensdagen van 19.15 tot 20.15 uur. Daarnaast speelt het team een aantal oefenpotjes tegen andere teams uit de regio en neemt men af en toe deel aan een toernooi.

Wil jij je ook aansluiten bij dit mooie team, of weet jij iemand die zich net als Robert Buitink en Bryan Kisjes wil aansluiten? Neem dan gerust contact op met de teammanager. Zijn emailadres is: flipvisscher@hotmail.com.

Eerst meelopen bij een aantal oefentrainingen zonder verder verplichtingen? Geen probleem, Sportclub Genemuiden wil je graag de warmte geven die iedereen verdient.


Gerard Meijeringh