Afbeelding
Foto: Stijn Ghijsen

Computercursus Klik & Tik weken opgeschoven

Algemeen

HASSELT - Mensen die geen of nauwelijks ervaring hebben met het werken op een computer, kunnen zich nog steeds aanmelden voor een cursus. Op maandag 8 november start de cursus Klik & Tik in de bibliotheek in Hasselt. Die cursus zou starten op maandag 25 oktober, maar dat is met twee weken opgeschoven.

“Tijdens Klik & Tik leer je een tekst typen, opslaan en printen via Word. Je maakt kennis met het zoeken en kopen op internet. En je leert hoe je een e-mail moet versturen”, legt de bibliotheek uit in een persbericht. 

De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten, die iedere maandag van 10.00 tot 12.00 uur plaatsvinden in de Hasselter bibliotheek. Voor deze cursus vallen de zes bijeenkomsten, na het verschuiven van de data, op de maandagen 8, 15, 22 en 29 november en 6 en 13 december.

Meer informatie

De cursus Klik & Tik is gratis en biedt plek aan maximaal zes deelnemers. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.bibliotheekzwartewaterland.nl/agenda. Ook is het mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met de bibliotheek via 038-4771716 of mail: hasselt@bibliotheekzwartewaterland.nl.

Enrico Kolk