Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Musicalgroep Hasselt is op stoom en nodigt mensen uit om mee te doen

Algemeen

HASSELT - Musicalgroep Hasselt is vol enthousiasme begonnen met repeteren voor hun eigen, gloednieuwe musical. Deze musical, ‘Onamé, een vrouw krijgt een gezicht’, beleeft straks de primeur in Zwartewaterland. De musical is gecomponeerd door muzikaal leider Harrie Poulssen, de tekst is geschreven door Carla Aalbers (regisseur) en ds. Henk van Veldhuizen. Wie zin heeft om mee te doen, kan nog instappen, laat de groep weten.

De groep is weer op stoom, bij stem en vol vertrouwen begonnen aan dit nieuwe avontuur. “En dat is het, want toen er werd gestart met repeteren in september was het verhaal nog niet helemaal klaar”, schrijft de groep in een persbericht.

Het schrijverstrio heeft inmiddels de muziek en teksten compleet. “Zo gaat het verhaal steeds meer leven. Een goed moment voor nieuwe mensen om nu in te stappen.” Musicalgroep Hasselt heeft namelijk extra mensen nodig. “Enthousiaste zangers en zangeressen die ook graag acteren. Leeftijd speelt geen rol. Integendeel, voor iedere leeftijd is er een rol weggelegd”, aldus de groep.

Musicalgroep Hasselt is geen koor. Dat betekent niet alleen zingen, maar ook bewegen en acteren samen met een enthousiaste groep mensen onder de bezielende leiding van Harrie Poulssen en Carla Aalbers. Dat artistieke duo laat weten: “Alles kun je leren. Kun je wel zingen maar niet zo goed acteren? Of ben je niet gewend op een podium te staan en te bewegen? We leren het samen. Dat is waar we voor staan… samen! Samen zingen, samen bewegen, samen acteren en vooral samen heel veel plezier en lol hebben.”

Wie dat samen-gevoel wil beleven en wil delen in dit nieuwe avontuur, kan vrijblijvend komen kijken tijdens de repetitie op donderdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur in het Cultureel Centrum Teeuwland in Hasselt, Karel Doormanstraat 30. “Aanmelden hoeft niet, Juliëtte Prins is er om je een warm welkom te heten.”

Enrico Kolk