Afbeelding
Stockfoto

SCEG komt met cursus Bridge

Sport

GENEMUIDEN - Heeft u belangstelling voor bridgen, maar weet u niet hoe het spelletje gaat? SCEG biedt de mogelijkheid om de eerste stappen te zetten met een cursus Bridge.

De cursus zal worden gegeven door een NBB (Nederlandse Bridge Bond) - gediplomeerde docent met ruime ervaring. Met behulp van een door deze bond opgezet leertraject wordt starters hiermee een brede en deskundige basis aangeboden. 

De lessen zullen wekelijks op donderdagavond zijn, van 19.30 tot maximaal 22.00 uur inclusief een kwartier pauze. De cursus vindt plaats in d’Overtoom te Genemuiden. Bij voldoende deelname zal de cursus, bestaande uit 12 lessen, starten op donderdagavond 13 januari 2022.

Kosten van de cursus bedragen 125 euro. Dat is inclusief de lesboeken. Voor inhoudelijke vragen over de cursus (bijvoorbeeld de moeilijkheidsgraad) kan men per mail contact opnemen via josbergen@live.nl

Ook kunnen vragen achtergelaten worden op het contactformulier van zijn website (www.bergenbridge.nl). 

Wanneer u belangstelling heeft voor deze cursus, stuur dan een mail naar Wout Bekendam: wout@sceggenemuiden.nl

Winst voor Louise
Corporaal bij
Vrolijke Schoevers

ZWARTSLUIS - Louise Corporaal is vorige week als sterkste uit de bus gekomen in de competitie van Sjoelvereniging De Vrolijke Schoevers. Ze won de strijd in de hoofdklasse A.

Corporaal gooide met 1194 punten in de plus (+3.3) en eindigde daarmee bovenaan. De tweede plek was voor Sienie Koers. Zij gooide met 1266 punten ook boven haar gemiddelde (+3.1). Truus Bles gooide met 1180 punten (+2.9) ook in de plus en eindigde als derde.

In de klasse A ging de winst naar Grietje Lachenal. Ze gooide wel onder haar gemiddelde met 1095 punten (-4.5). De tweede plek was hier voor Annemarie Booij met 981 punten (-7.5).

In de klasse B was Elly Beugelink de beste sjoeler. Alle sjoelers gooiden in deze klasse in de plus. Beugelink kwam tot 1095 punten en wist zichzelf het meeste te overtreffen )+6.7). Jo Frederiksen eindigde met 843 punten (+4.5) op de tweede plaats. Gerrit Jan Pierik kwam met 1017 punten (+4.2) uit op plek drie.

Gerard Meijeringh