Ds. I. Postma
Ds. I. Postma Screenshot

Genemuider predikanten houden gezamenlijk bezinningsmoment

Algemeen

GENEMUIDEN - Vier kerken houden volgende week donderdag gezamenlijk een bezinningsmoment met het thema ‘Waakzaam en nuchter in crisistijd’. De bijeenkomst is niet voor publiek toegankelijk, maar wel online te volgen.

Tijdens het bezinningsmoment spreken vier van de zes predikanten uit Genemuiden. “We hadden gehoopt te kunnen danken dat de coronacrisis voorbij was. Maar omdat het anders is, willen we juist Gods nabijheid zoeken en vanuit Zijn Woord Zijn licht laten schijnen over deze tijd”, schrijven de dominees in een aankondiging.

De predikanten De Groot, Molenaar, Droger en Postma leveren een bijdrage. De opzet is iets anders dan bij de gezamenlijke bidstond afgelopen voorjaar, volgens de voorgangers. Toen spraken vijf dominees in de Bethelkerk

Dit keer komt de uitzending vanuit het Hervormd Centrum en is geheel online of via kerkradio te beluisteren/bekijken. De uitzending is te vinden op de websites van de deelnemende kerken of direct via: https://www.hervormdgenemuiden.com/diensten/ en https://www.youtube.com/channel/UCE-ZGua0s4Y7VDnmQrTf0qw.

Enrico Kolk