Afbeelding
Poster

Collecte voor Hasselts Fanfare gaat digitaal

Algemeen

HASSELT - Leden en sympathisanten van Hasselts Fanfare collecteren weer voor de vereniging. De collecteweek loopt van 6 tot en met 12 december.

Uw bijdrage biedt Hasselts Fanfare de mogelijkheid om onder meer een goede opleiding te verzorgen, instrumenten aan te schaffen en de leden in uniform te steken”, schrijft de vereniging in de aankondiging.

“In verband met de coronacrisis wordt, voor de veiligheid van u en de collectanten het zekere voor het onzekere genomen en is er dit jaar geen deurcollecte, maar een digitale collecte.”

De vereniging kan de opbrengst goed gebruiken. “De cultuurwereld zit door de crisis ook in zwaar weer. Voor Hasselts Fanfare betekent dit dat er afgelopen jaar slechts een enkel optreden verzorgd kon worden en de vereniging hierdoor flink wat inkomsten misloopt.”

In de collecteweek wordt via sociale media de collectelink aangeboden, waarmee mensen de muziekvereniging kunnen steunen. Dit is de link: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=DUhWmhJARVGx9tZYBcA7FQ

Enrico Kolk