Afbeelding
Archieffoto: Bas Wilberink

Alzheimer Trefpunt met casemanagers in het Teeuwland

Algemeen

HASSELT - Het Alzheimer Trefpunt Zwartewaterland houdt op maandagavond 21 maart een avond in Teeuwland, Karel Doormanstraat 30.

“Mensen met (vermoeden van) dementie, hun partners, familieleden, vrienden en andere geïnteresseerden zijn dan van harte welkom”, laat de organisatie weten. “Ook vrijwilligers en professionelen die werken met mensen met dementie zijn welkom om mee te praten en/of informatie op te halen.”
Bezoekers kunnen deze avond in gesprek met de casemanagers dementie van Icare en IJsselheem en PGVZ. “De casemanagers gaan op interactieve wijze in gesprek over onderwerpen die leven bij personen met (beginnende) dementie hun naasten en mantelzorgers. Wat kan een casemanager dementie voor u betekenen en wat zijn de ondersteuningsmogelijkheden?”

Ook is er genoeg ruimte om zelf ook vragen of voorbeelden in te brengen en is er een informatiestand van Alzheimer Nederland aanwezig, aldus de organisatie. 

De koffie staat vanaf 19.00 klaar en om 19.30 start het programma. Dat duurt tot ongeveer 21.00 uur. De toegang is gratis. Aanmelden is noodzakelijk en kan bij mantelzorgconsulent Lia Ruitenberg, l.ruitenberg@ijsselheem.nl of 06-13014955.