Afbeelding
Foto: Aangeleverd

SGP’ers fietsen een rondje Zwartewaterland

Algemeen

ZWARTEWATERLAND - Een groep SGP’ers is onlangs op de fiets gestapt om een rondje Zwartewaterland te fietsen. Alle rijwielhandelaren in Zwartewaterland zijn bezocht. 

De SGP’ers werden door alle ondernemers hartelijk ontvangen. “Goed om op deze manier met elkaar te kunnen spreken. Mooi ook om te horen dat het lokale ondernemingsklimaat in Zwartewaterland door hen werd gewaardeerd”, aldus de partij. “De SGP wil zich op deze wijze in blijven zetten voor de plaatselijke ondernemer. Zij zijn namelijk de motoren van onze samenleving. En zorgen voor levendige centra in onze kernen.” 

De week stond in het teken van het SGP speerpunt ‘Oog voor de schepping’. “We hebben de Bijbelse opdracht om de aarde ‘te bouwen en te bewaren’. Daarbij hoort ook de verantwoordelijkheid om met oplossingen te komen om ons energieverbruik te verminderen”, schrijft de partij in een persbericht over de actie van afgelopen zaterdag.

“En zoals voor zoveel geldt: verbeter de wereld, begin bij jezelf. De SGP gaat daarom voor duurzame mobiliteit. Voor goede bereikbaarheid, die zowel schoon als slim is. En ook voor iedereen toegankelijk.” De partij stimuleert daarom het gebruik van de fiets. “De fiets is nu eenmaal voor iedereen toegankelijk, betaalbaar en het is een gezond vervoersmiddel. Voor de inwoners van Zwartewaterland zou het steeds vaker vanzelfsprekend moeten zijn om de fiets te pakken. Daarom wil de SGP zich de komende periode ook hard maken voor goede en verkeersveilige fietspaden.”

Om de daad bij het woord te voegen heeft de SGP de week voor de fiets gelanceerd. “Voeg ook de daad bij het woord en pak vaker de fiets.”