Afbeelding
Foto: Stijn Ghijsen

Bibliotheek komt met cursussen Klik & Tik en Digisterker

Algemeen

HASSELT - Mensen die geen of nauwelijks ervaring hebben met het werken op een computer, kunnen zich aanmelden voor een cursus. Op 17 januari starten de cursussen Klik & Tik en Digisterker in de bibliotheek in Hasselt.

“Tijdens Klik & Tik leer je een tekst typen, opslaan en printen via Word. Je maakt kennis met het zoeken en kopen op internet. En je leert hoe je een e-mail moet versturen”, legt de bibliotheek uit in een persbericht. De cursus bestaat uit acht bijeenkomsten, die iedere maandag van 10.00 tot 12.00 uur plaatsvinden in de bibliotheek in Hasselt. Voor deze cursus vallen de acht bijeenkomsten op 17, 24, 31 januari, 7, 14, 21, 28 februari, 7 en 14 maart.

De cursus Digisterker is voor mensen die het lastig vinden om zaken met de overheid via het internet te regelen, zoals een DigiD en hun pensioenen. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten (17, 24, 31 januari en 7 februari) op maandag van 10.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek in Hasselt.

Deelnemen

De cursussen zijn gratis en bieden plek aan maximaal zes deelnemers. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.bibliotheekzwartewaterland.nl/agenda of neem rechtstreeks contact op met de bibliotheek via 038-4771716 of mail: hasselt@bibliotheekzwartewaterland.nl.

Enrico Kolk