Albert Flier is blij met de contractverlengingen.
Albert Flier is blij met de contractverlengingen. Foto: Helmich Lubberts

Complete technische staf Sportclub Genemuiden gaat door

Sport

GENEMUIDEN - De complete staf van Sportclub Genemuiden blijft intact en gaat komend seizoen door. Nadat de hoofdklasser eerder al overeenstemming wist te bereiken met hoofdtrainer René van der Weij, hebben ook de assistent-trainers Edwin Starke en Jacco Riemens, keeperstrainer Marco Beens en analist Konrad Ongersma aangeven ook volgend seizoen graag van de partij te zijn.

Edwin Starke en Jacco Riemens zien beiden nog voldoende perspectief en hebben te kennen gegeven dat ze het ‘reuze naar de zin’ hebben. Daarom knopen ze graag nog een derde seizoen bij de eerste selectie van Sportclub Genemuiden aan.

Ook keeperstrainer Marco Beens gaat door. “Hij heeft het ook nog steeds naar zijn zin en geeft aan dat zolang de keepers tevreden zijn over zijn trainingen en aanpak, er voor hem geen reden is om niet door te gaan. Hij gaat komend seizoen zijn veertiende jaar in als keeperstrainer en nog steeds is hij zeer gedreven en enthousiast”, zo laat Sportclub Genemuiden weten.

Tevens blijft analist Konrad Ongersma bij de staf. “Hij gaat door en gaat net als hoofdtrainer René van der Weij zijn vierde seizoen in bij Sportclub Genemuiden. Hij hoopt op weer eens een normaal voetbalseizoen, waarin hij veel wedstrijden voor Sportclub Genemuiden kan gaan bekijken.”

Naast de verlengingen op technisch gebied zijn er ook verlengingen op het medische vlak. Rianka Hoeve zal volgend seizoen weer verzorgster/fysiotherapeut zijn bij de eerste selectie. Het wordt voor haar het derde seizoen waarin ze hoopt haar studie Sport Fysio af te ronden.Naast Rianka hebben ook Eddo Wesselink en Arie Wessels aangegeven beschikbaar te blijven voor de club. Voor Wesselink wordt het zijn negende seizoen als hersteltrainer/fysiotherapeut van Sportclub Genemuiden, terwijl Wessels na zijn periode als verzorger volgend seizoen voor het derde seizoen verantwoordelijk is voor de fysieke trainingen en testen.

Bestuurslid technische zaken Albert Flier geeft aan zeer blij te zijn met de verlengingen. “Dit zorgt voor een stuk continuïteit bij de club en dat geeft rust.”

Gerard Meijeringh