Afbeelding
Foto: Bas Wilberink

Lezing in Sluuspoort over zeearend

Algemeen

ZWARTSLUIS - Zilveren Camera-winnaar Martijn de Jonge is dinsdag 15 februari te gast in Sluuspoort. Hij geeft die avond een lezing over de zeearend.

De avond begint om 19:30 uur, de zaal is open vanaf 19:15 uur. De entreeprijs bedraagt 9 euro (inclusief kopje koffie of thee). Reserveren vooraf is noodzakelijk en kan tot zaterdag 12 februari aan de balie van Sluuspoort, telefonisch via 038-3866555 of via info@sluuspoort.nl.

“Martijn de Jonge kent de omgeving van Zwartsluis erg goed”, weet Sluuspoort in een persbericht te melden. “Niet op de laatste plaats omdat hij erg geïnteresseerd is in de zeearend. Hij heeft er een prachtig boek over geschreven. Onder meer over hoe dat boek tot stand is gekomen en natuurlijk over de boeiende inhoud ervan komt Martijn op dinsdag 15 februari vertellen in Sluuspoort.”

De Jonge (1957) belandde na een studie Maatschappelijk Werk via de nieuwsfotografie in de natuurwereld. In 1984 won hij de eerste prijs bij de Zilveren Camera voor een foto van parende futen in de Amsterdamse Weteringschans, verschillende prijzen volgden. Tegenwoordig is hij fotoconsultant.

Enrico Kolk